Opphøyde fliser fra Norfloor

Norfloor jakter hele tiden på nye løsninger og endringer i markedet gjør at vi har utviklet et opphøyd gulv med fliser som kan brukes utendørs.
Norfloor hevet flisgulv tilbyr:- Umiddelbar drenering av regn og annet vann (gjennom sin åpne skjøter) så gulvets overflate blir raskere tørr og tryggere for fotgjengere- Regnvann kan lett renne gjennom de åpne skjøtene mellom flisene og ned på undergulvet, og som eliminerer stigende fukt og lekkasjer.

– Man får lett og raskt tilgang til undergulvet for å sjekke om nødvendig.  Man unngår betydelige kostnader som ellers ville påløpe dersom et gulv må rives og gjenoppbygges.

– Opphøyd gulv gjør at man kan se over gatenivå ( for eksempel i et lysthus på offentlige områder),  Det opphøyde gulvet vil ikke være påvirket av været, og under gulvet vil en gjennomstrømning av luft sikre ventilasjon, som er spesielt viktig om sommeren.

Forbedret varmeisolasjon, garantert av luftstrømmen under gulvet – kan utstyres med lys , vanning eller overvåkingssystemer som øker sikkerheten.

     
For mer info besøk vår hjemmeside eller vår temaside.Opphøyde gulv 2cm flis
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s