Velkommen til vår nye butikk i Lillehammer!

Forrige lørdag har Norfloor ledelsen hatt gleden å åpne den nye Norfloor-butikken i Lillehammer. De moderne og effektive lokaler er plassert ved Gausdal Land  kun noen få minutter fra Lillehammer sentrum.  Butikken inneholder et designstudio på 350 kvadratmeter og et lager med flere hundre palleplasser. Sett av tid til å ta turen innom Norfloor Lillehammer. Besøkende får oppleve siste nytt innen flis og baderomsdesign. Teamet til Randi vil guide deg gjennom den komplette bredden av produkter og muligheter som kan spesialtilpasses etter dine ønsker.  Åpningstidene til den nye butikken er mandag til fredag 7-17, torsdager 7-19 og lørdager 10-15.norfloor lillehammer norfloor lillehammer norfloor lillehammer norfloor lillehammer
For mer info besøk Norfloor Lillehammer sin webside.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s