Velg riktig kvalitet!

den

Vi i Norfloor er veldig opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd, og ta et riktig valg når du skal i gang med ditt prosjekt. Det å velge kvalitetsfliser er ikke lett, fordi det finnes et utrolig stort utvalg av fliser i mange varianter

. – Alt ser likt ut, sier mange. For eksempel er et bad i Norge kostbart å etablere eller rehabilitere,  og det kan fort bli mye dyrere hvis man velger feil flis. Det finnes store kvalitetsforskjeller på fliser. Fabrikkene i Europa har ofte en høyere standard og bedre kvalitetskontroll enn f.eksfabrikker fra Østen. Dette er ofte vanskelig å finne ut av. Vi i Norfloor har satt opp noen punkter som kan hjelpe deg til å finne ut hva du bør se etter og hva som er viktig når du skal velge flis.

Størrelsesforskjeller (kaliber):

Innbyrdes målenøyaktighet av flisene i en og samme eske eller parti er viktig siden keramiske fliser alltid får visse dimensjonsavvik under produksjonen. Billig-flisene kan ofte variere mye mer i størrelse, noe som gjør flisleggingen vanskelig og som kan gi stygge fuger.

Ute av vinkel:

Noen av de billige flisene på markedet kan være ute av vinkel. I tillegg har billige og avlange fliser en tendens å være buet.

Tekniske kvaliteter og bruksområder.

Noen fliser er laget kun for vegg og noen kun for innvendig bruk. Spesielt er det viktig å velge rett flis til utebruk siden vannopptaket påvirker egenskapene som blant annet frostbestandighet. Vår erfaring viser at man skal være forsiktig med å bruke fliser med vannopptak over 0,5% til horisontale arealer utendørs. Norfloor anbefaler i alle sammenhenger å bruke gjennomfarget flis til utebruk. Spør alltid betjeningen hva flisen er beregnet for og hva som er dens tekniske egenskaper.

– Velg kvalitetprodukter og fagfolk – i lengden  lønner det seg ikke å spare på kvaliteten!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s