GESSI+ NORFLOOR = NATURLIGE SAMARBEIDSPARTNERE

Vi i Norfloor er stolte over å ha blitt valgt som offisiell importør av Gessi produkter til det Norske markedet. Avtalen med den ledende Italienske armaturprodusenten, som ble signert forrige uke av Norfloors styreformann Alessandro Cossutta og Gessis eier Gianluca Gessi, har som mål å øke markedsandelen for begge selskapene innen premium segmentet i det Norske bad og VVS markedet.

Gessi, det såkalte «Private Wellness Company», står for en av de høyeste tilgjengelige produktkvaliteter, og er den desiderte største og ledende italienske bedriften innen design og produksjonskvalitet av bad- og kjøkkenarmaturer. I over 20 år har Gessi levert sine prisvinnende blandebatterier over hele verden, og samtidig vært en referanse for utviklingen av hele bransjen. Gjennomgående sjarm, eleganse og perfeksjonisme definere Gessis produkter, som har som mål å levere den såkalte «total look» ved å kunne tilby komplette baderomsløsninger i en harmonisk og gjennomgående stil. Gessis produkter blir benyttet i luksushoteller over hele verden, som for eksempel W Hotel i London eller Armani Hotel i Dubai.

Det mest ikoniske produktet er Rettangolo, som ble lansert i 1996, og som for første gang brakte markedet et servantarmatur med firkantede former.  I de siste årene har fabrikken utviklet en unik Private Wellness linje som gir mulighet til enhver å kunne nyte av en fullskala SPA opplevelse på badet hjemme, med ulike varianter av dusjer, lyseffekter, vannfosser og dyser.

Norfloor med butikker over hele landet, og medarbeidere med kompetanse på baderomsløsninger av Italiensk design og kvalitet, er den naturlige ambassadøren for Gessi produktene. I løpet av de neste to årene vil alle Norfloor butikkene kunne tilby sine kunder den unike «Gessi opplevelsen». I løpet av den neste måneden vil avdelingene i Trondheim, Bergen, Tromsø og Stabekk bli de første å føre et komplett sortiment innenfor Gessis bad og velvære produkter.

«Alle i Norfloor er entusiastiske over det nye samarbeidet med Gessi, som kompletterer vårt budskap som totalleverandør av kvalitets og designprodukter til badet», sier Norfloors Daglig Leder Helge Aasen.

Vårt mål er alltid å være i front når det gjelder å presentere det nyeste innen Italiensk design og kvalitet. Den nye Gessi linjen passer perfekt inn i konseptet med våre baderomsmøbler fra den Italienske møbelprodusenten Arbi.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s