Produkt- kvalitet og god logistikk bidrar til suksess- prosjekt

Norfloor er stolt leverandører til Ullevål Tårn prosjektet, som nå har vunnet Oslo by’s arkitekturpris 2015. Med Oslo by’s arkitekturpris vil kommunen hedre ny og god arkitektur, samt vise frem den nyeste og beste Osloarkitekturen. Begrunnelsen for tildelesen av denne premien, ligger i den særdeles gode bokvaliteten samt at byggherre og arkitekter har utfordrer etablerte oppfatninger om kvalitet i det kommersielle byggeriet, som er et viktig innspill i debatten om bokvalitet. Ullevål Tårn har 32 leiligheter fordelt på 4700 kvadratmeter BTA og ligger i et grønt drag vest for Ullevål sykehus.

Byggherren Stolt Eiendom og Solon Eiendom, samt totalentreprenøren Solid Entreprenør AS, valgte Norfloor som leverandør for fliser og tilbehør til hele prosjektet. Både byggherre og utførende er kjent for å bygge boliger med fokus på kvalitet og high-end produkter innen alle fagområder.

«Vår visjon er å bygge boliger som har det lille ekstra, som er det foretrukne for dagens marked» sier Tom André Svenning-Gultvedt fra byggherre Solon Eiendom

Dette gjorde Norfloor til et førstevalg i leveranseprosessen!

Vi leverte fliser av designserien Micron 2.0 fra vår leverandør Ceramica d’Imola. Det ble benyttet formater i 30×30, 30×60 og 60×60 i flere farger. Dette er en gjennomfarget og kalibrert porcellanato flis som tilhører en av våre øverste produktgrupper.

Vi leverte også komplette våtroms systemer fra Mapei. Her inngår alt fra sementbaserte avrettingsmasser, smøremembraner, flislim, fugemasser og silikon.

Tor Viggo Moen, fagansvarlig for flisarbeidene i Solid Entreprenør, er meget godt fornøyd med prosjektet:

«Vi opplever Norfloor som en meget konkurransedyktig leverandør, samt at service og logistikk alltid er i høysete. Valget av Micron 2.0 som standard flis har vært en suksess som vi har tatt med oss til andre prosjekter. Valget av kvalitetsflis medfører at reklamasjoner som gjelder kvalitet på flisene er et «ikke tema» samt at kaliber og tone på de ulike partiene som ble levert, er konstant gjennom hele leveransen. Dette representerer en stor tidsbesparelse for oss som utførende».

Også prosjektlederen for dette prosjektet, Martin Friis er svært begeistret over leveransen og spesielt på den gode logistikken i leveransene. «Samarbeidet med Norfloor har vært fordelaktig for prosjektet, og mitt inntrykk er at samtlige vareleveranser kom som planlagt og bestilt».

Vi i Norfloor legger mye ressurser i å yte god logistikk, da vi vet at dette er en nøkkelfaktor for å gjennomføre et slikt prosjekt innen avtalte rammer.

Produkter av høy kvalitet, samt tidløs og smakfull design er også verdsatt av utbyggere, arkitekter og håndverkere, og vi i Norfloor vil aldri inngå kompromisser når det gjelder dette.

Vi er glade for at disse faktorene har bidratt til suksessen i dette prosjektet.

«Vi i Norfloor er meget godt fornøyd med at utbygger og entreprenører, velger oss som samarbeidspartner i et slik prestisjeprosjekt» sier Daglig leder i Norfloor, Helge Aasen.

Dette gis oss en viktig referanse i markedet og ytterligere energi og entusiasme til å yte enda bedre prestasjoner i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s