Skreddersydde baderomsmøbler; skap din drømmeløsning!

Funksjonelle behov, plassbegrensinger, farge og-utformingsønsker. Det finnes sjeldent løsninger i markedet som svarer til alle forventninger og behov. Man må ofte akseptere kompromisser som går på bekostning av sluttresultatet.

Mye av det man finner hos tradisjonelle baderoms møbelforhandlere er møbler som har definerte bredder og overflater, og som ikke gir mye rom for tilpasning. Skreddersydde baderomsmøbler er ofte kostbart, da de produseres av lokale snekkerverksteder uten noen industrielle synergier.

Vi i Norfloor ønsket å gjøre noe med dette! Nå tilbyr vi løsninger som kommer imøte behovene og ønskene de ulike prosjektene har. Det vil være mulig å kunne bestemme nøyaktig hvilket møbeldesign, overflate og størrelse man skal ha på sitt nye baderomsmøbel. Dette er for de fleste en stor investering og da er det ekstra hyggelig at det blir som forventet. Fremover er det bare fantasien som skal sette grenser!

Code_01_1
Arbi Code baderomsmøbel

Arbi, som er Italias største møbelprodusent, har satset akkurat på å kunne levere dette. Takket være en utrolig fleksibel produksjon og et ekstremt mangfold i katalogene deres, kan de skreddersy noe som passer de aller fleste behov. Alt fra spesialproduserte speil på mål til baderomsmøbler produsert med akkurat de størrelsene du ønsker deg.

Når det kommer til fargevalg på skrog og fronter er det uendelig med muligheter. Det finnes over 600 ulike standard-overflater, alt fra lakkerte farger, til tre imitasjoner, marmor, speil og flisoverflater. Skulle du fortsatt ikke finne fargen du er ute etter, kan du bestille ditt møbel etter din egendefinert NCS eller RAL kode!,

58383293_2198622030222350_36277703258669056_o
Arbi Materia baderomsmøbel

Er du lei av de vanlige porselensservantene? Ingen bekymring. Arbi leverer benkeplater og servanter opp til 240cm lengder i mange varianter; Corian, porcellenato flis, marmor, glass, Fenix, stål og mye mer. Og selvfølgelig blir også disse produsert på mål etter dine ønsker. Det vi ser en stor vekst på, er benkeplater produsert i porcellenato flis med integrert servant. Flisene som brukes blir brent i veldig høye temperaturer. De er helt porefrie. Det betyr at de er vedlikeholdsfrie samtidig som de er robuste og nærmest evigvarige.

Samme enorme utvalg finner du når det kommer til hyller, veggskap, høyskap, håndtak, lys osv. Vi er ganske sikre på at du vil finne noe som passer ditt behov.

11
Linfa møbel fra Arbi

 

Alle møblene blir produsert på ordre, og alt produseres etter dine ønsker.

Når du kommer til oss i Norfloor, vil våre konsulenter tegne opp møbelet ut ifra dine krav og ønsker, og du vil få et pristilbud som inneholder bilde, informasjon og detaljene for møbelet. Du vil også kunne se utstillingsmodeller av enkelte overflater og farger, slik at du lettere kan se de reelle mulighetene. Vi har også fargepalletter på mange av overflatene.

10

Og hvis alt dette høres kostbart ut, tror vi du vil bli positivt overasket.

I påvente til ditt neste møbel, kan du hente litt inspirasjon fra Arbi’s hjemmeside her.

Reklame